Myskatter

Åh en sån mys-söndag det blev! Familjemys hela dagen lång och här ligger jag nu med mina fyrbenta grabbar, det här händer inte ofta så man får passa på att njuta.. Att dom här 2 kan ligga tillsammans och mysa så.nära varandra i soffan är väldigt sällsynt. Dom kan gosa som hejsan på golvet ena stunden och sen busa och så slutar det med fight. Det flyger hårtussar överallt och gnällspiken Bruno skriker högt som hejsan. Sen säger man till dom och så är dom sams igen.. Knäppa katter. 


Gårdagen


En perfekt tjejkväll, helt klart. Carolina hade bäddat upp fint med plädar framför en tänd brasa, vin, cider och annat gott. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade gott åt mycket. En efterlängtad kväll och absolut behövligt ♡
Hon vet hur man livar upp min kväll!



Vinkväll


Ikväll vankas det vinkväll hos Carolina, tjejsnack, chips, godis och det självklara vinet!
Det var längesedan vi umgicks och hade tid att tjata om allt och inget så jag ser fram emot denna dagen riktigt mycket. Ibland behöver man tid för sig själv och få en stund över för att vara Susanna och inte mamma, det låter hemskt att säga det men ni vet vad jag menar. Man måste älska sig själv också. OCH jag tycker det är viktigt att Daniel och André får tid att umgås också utan mig, en grabbkväll kan dom allt behöva.

Jag passar på att busa och mysa med mina pojkar nu på dagen, sen är det dags att piffa till sig lite (får passa på när man har möjligheten).

Kort och gott

Ikväll har vi varit hemma hos Kentha och spelat spel, druckit gott och skrattat med våra vänner. 

Tompa och Emelie har precis släppt av oss hemma och jag är fortfarande proppmätt efter pizzan vi klämde i oss innan kvällen drog igång.. Jösses. 
Absinthen kom fram precis innan vi åkte och där kände vi att det kanske var dags att runda av, haha. 
Well, enough said, imorgon är det lördag och dags för mer skojsigheter. Nu: sängen!

Idag igen


Gjorde av med lite energi även idag, dock ett extra varv eftersom André somnade precis när vi kom till bilen och jag hade inte mage att väcka honom. Så när jag ändå inte har någon tid att passa så kunde jag ju lika gärna ta en runda till, inte mig emot för det va skönt att gå!


Arg


Dessa jäkla telefonstolpsnissar!! 
Efter att ha sagt till dom 2 gånger att inte använda våran trädgård och våran skogsväg som passage till stället dom ska jobba på då det finns en annan väg in dit (så varför köra sönder våran gräsmatta i onödan), trots det kommer jag hem till det här idag.... Istället för bilen har dom tagit deras maskin in och ut från skogen och över gräsmattan!! Seriöst?! 
Jag kokar.. Dom ska vara glada att det är Daniel dom pratar med idag för jag har djävulshornen ute. 
Vem ska fixa våran gräsmatta? Vem ska fixa tillbaka våran fina gräsväg i skogen?! Det går inte!! Eller så kommer det ta år och dagar och krävas otroligt mycket arbete. 
Det här ska dom få höra.. Jag brukar inte klaga, tycker det är pinsamt, men nä, inte denna gången!

En början

Nu vill jag börja komma igång igen, jag känner mig och ÄR helt förslappad.. Dagarna bara rullar på och jag blir mer och mer soffpotatis utan någon som helst energi. Det får gärna ta tid, det gör mig inget, men nu vill jag få fart på mig själv.

Så vi började idag, efter jobbet stannade jag till hemma och hämtade Mimmi innan jag åkte till dagis för att hämta André. Sen åkte vi vidare till elljusspåret i Vedum, på så sätt kan jag ju gå trots att det blir mörkt. 
André brukar alltid vara väldigt trött efter dagisaådet passar ju egentligen helt perfekt att lägga honom i vagnen och gå en sväng så han somnar.
Jag har bara sett problem innan men jag ska sluta med det nu, inga problem är för stora för att lösas, det är inte svårare att ta med vagnen ut, det blir inte jobbigare för att det är mörkt.
Nu är det dags!


En bättre söndag

Hela dagen har spenderats hos Tompa och Emelie, kravlöst, trevligt och gott!
Dom bjöd på lunch; svålstek, potatisklyftor och sås. Har aldrig ätit det innan så var kul att testa och ja, det var riktigt gott. Jag är en av dom människorna som hellre äter fettet än själva köttet på flintastekarna på sommaren så den här maträtten passade ju mig perfekt.

Efter maten var det någon som kläckte ur sig ordet efterrätt och sen var det kört, vi alla blev sugna på något sött men det fattades lite ingredienser så då tar man  vad man haver och gör det bästa utav de. En halv sats sockerkaka utan smör - men den blev tamejtusan godkänd!
Sen kom Kentha med bulle som en räddare i nöden innan vi styrde bilarna mot stallet för att klappa lite på hästarna. 

Summa summarum har det varit en mysig dag i goda vänners sällskap. Fler av dom dagarna tack!


Nu slänger jag och Daniel oss i soffan för lite mys innan vardagen drar igång igen, filmen Spy rullar på tv:n och vi har banan och choklad i ugnen. Mumma!

Första..

.. besöket på pottan!
Vilken kille. Köpte ju en potta på Ikea igår så innan badet idag ställde vi fram pottan, satte honom där, pratade om att han skulle kissa och vips kände han sig nöjd och ställde sig upp. Vad låg i pottan om inte lite kiss?!

Jaha.. Det va ju enkelt! Han fick massa beröm och va stolt han var, sen var han tydligen inte klar så det kom en skvätt på golvet också men vad gör det. 
Våran kille, så stor, så duktig. 
Nu får vi bara fortsätta med att sätta honom på pottan då och då och sen hoppas på det bästa.


Dagen

Vi fick med oss en hel del grejer idag, mer än vad vi tänkt, men å andra sidan känner vi själva att det var bra grejer. Bland annat en potta till André och lite leksaksmat till hans spis, krokar till hallen, nya glas osv.

Som sagt, vettiga grejer och vi har haft en jätte trevlig dag. Men varför tar det alltid sån tid när man är iväg såhär? Vi hade bara tänkt vara borta några timmar men timmarna sprang iväg och helt plötsligt har vi varit borta hela dagen.

Efter Uddevalla åkte vi till Daniels pappa och Fia för att fika och låta hundarna leka lite. Trevligt avslut på en trevlig dag och alla skötte sig exemplariskt.


Just nu..


Påväg


.. till Ikea med mamma och pappa! Idag känner jag för att spendera lite pengar och vad passar då inte bättre än att lägga det på huset?!

Något jag inte ska komma hem utan är gardinstänger, hyllor och dekorplast från bauhaus, sen får vi se vad som mer slinker ner i kundvagnen.

Garagehäng

Vi har spenderat kvällen i garaget med våra vänner, goda skratt, knasiga idéer och gott sällskap. 
Det fanns ju väldigt mycket roligt att titta på för våran lille grabb men kul hade han.


Jag gillar dom här dagarna då vi bara umgås utan några krav och måsten, att bara "vara" är det bästa som finns sålänge vi alla får vara tillsammans.

Quote


Pluspoäng


Den där Daniel får pluspoäng idag, det här väntade när jag kom hem inatt, undrar vad han fjäskar för, vad vill han ha nu tro? Haha. Skämt åsido, han är helt underbar.

Nu väntas ledig fredag och helg - en lugn sådan!

Ett samtal


Jag är så glad, gårdagen gav resultat! Jag gjorde det, jag lyckades.. 
Stolt över mig själv och nu laddar jag om inför fredag. Jag ska göra vad jag kan och sen får jag bara hoppas på det bästa, mer kan jag inte göra.

Men nu: jobb!

Mitt humör är på topp, jag är på topp, dagen kan inte bli dålig.

Vardagslyx


Vi har haft finbesök här på förmiddagen utav fina Elida och hennes underbara mamma Madde, barnen lekte och vi tjatade lite skit. Behövligt, va så längesedan vi träffades så lite update var på tiden. 
Det blev mycket pussar, klappar och kramar barnen emellan när dom skulle åka hemåt. Dom är ju så charmiga. André har dock lite svårt för att förstå hur han ska bete sig eller vad han ska göra med någon som är yngre, jag vet att han föredrar att leka med dom äldre pojkarna på dagis, men idag började han nog få lite koll på läget. Han kan bli lite hårdhänt men nu förstår han iaf att han ska ta de lugnare och vara snäll när jag säger till honom, så jag tyckte han skötte sig jättebra idag.

Dagen med stort D

Nu är dagen äntligen här, jag är så sjukt nervös och taggad. Jag håller tummarna för mig själv och hoppas verkligen jag kan hålla nerverna i schack. 
Vi sitter och väntar in morbror Tommy som ska sitta barnvakt någon timme tills Daniel kommer hem, sen åker dom till farbror doktorn för ett återbesök efter feberkramperna.
Jag kan tyvärr inte åka med men jag tror dom kommer lösa det galant ändå! 

Sen ikväll vankas det jobb i vanlig ordning!


More happy monday

Min glädjespridare - alla dagar i veckan!



Happy monday


Den här dagen är så fantastiskt bra på så många sätt och vis!
Det är sol ute, jag är frisk och lycklig, jag har världens finaste familj och är så jäkla taggad inför vad som komma skall i veckan.
Vilken grym start på veckan!
Denna veckan jobbar jag sent och André är precis avlämnad på dagis, jag är påväg till Vara för att lämna lite papper till Daniel och sen är det dags att åka hem för att försöka få lite sömn innan det är dags att åka. 

Lek och bus


Mamma och pappa kom hit och gjorde Pizza till oss och det var definitivt behövligt. Nu börjar jag känna mig som en människa igen, äntligen!

Tänk vad kul dom här har tillsammans, speciellt nu när André har börjat lära sig hur man leker med henne som en hund. Han hämtar hennes leksaker och ger till henne eller kastar så hon får springa och hämta, sånna här rep fattar han också hur man använder så han ger Mimmi ena änden och håller själv i den andra. Hon är så försiktig och drar inte mer än han kan hålla emot. 
Det bästa av allt är att hon har börjat lyssna på honom och han har börjat lära sig vad hon får och inte får göra. Skäller hon säger han "nej" och håller upp fingret, alternativt lägger han handen över nosen. Vi har fått det jäkligt bra! 
Vilken alldeles underbar hund vi har, jag var så tveksam och rädd att det här inte skulle funka i början eftersom hon är en väldigt egen hund som gärna vill ha uppmärksamheten, men nä.. Hon tog in honom på livet direkt, jag tror faktiskt att hon visste redan när han låg i magen att han var familj. 

Vänner








Gammal och ringrostig


Min utsikt..
Idag är jag inte människa..
Jag som ALDRIG blir bakfull är så långt ifrån fräsch man kan komma idag..
Betyder det här att jag börjar bli gammal?..
Är det nu det går utför?..
Jag vill inte röra mig en centimeter idag, jag tänker ligga här som en torr fisk på land och tycka synd om mig själv..
Hela dagen..

Men fy fan va kul jag hade igår!! Sååå värt de.

Today:


Just nu..


Godmorgon Lördag


Efterlängtade, underbara lördag. Äntligen är du här!
Daniel och grabbarna är iväg och spelar paintball hela dagen så jag och André ska passa på att mysa ordentligt och eventuellt ta en sväng till Lidköping för att fönstershoppa, vi har nämligen några ärenden i Vara nu på dagen så varför inte fortsätta vidare?

Ikväll är det party-time, en vän till oss har fyllt 25 och det ska firas med våran knäppa lilla "familj". Emelie kommer och hämtar oss vid 6, jag är lika taggad som vanligt, hur kan man inte vara det när vi ska umgås med världens bästa människor?!


Vill ha..

Jag har hittat så mycket fint till Andrés rum som gärna hade fått hitta hit.

Dessa snygga bokstöd från stylebykids.se

ÄLSKAR ballongvägglampan jag hittade på miniroom.se

Och dessa 2 från A little lovely company föll jag också för. 

Mycket lampor, men det är lite det jag letar efter för tillfället, en nattlampa.

Poster, leksakspåsar och kudde. 

Jag kan hålla på i en evighet. Fler av dessa "Vill ha.." inlägg kommer i framtiden!

Andrés rum




Andrés rum just nu, det är långt ifrån klart men vi har ändå kommit en bra bit påvägen. Har så mycket idéer och har hittat så mycket snyggt jag vill införskaffa. 
Härnäst är det dags att "barnsäkra" rummet så att André kan flytta in på riktigt. 

Spännande

Vi mötte upp Daniel i Vara efter jobbet och kollade runt bland rean, stannade till och tog en fika på Esti innan vi åkte hemåt och bara hade en lugn kväll. En riktigt mysig dag med familjen.

Fick ett väldigt roligt samtal när vi strosade runt, jag är nervös, glad och spänd på vad som kommer. Men tänker inte hoppas för mycket,  vad som helst kan hända och jag tycker inte om att bli besviken så vi får helt enkelt se vart det här bär av. Nyfikna? Me too..

 

Glöm inte


Måndag och jag har varit seg hela dagen, men efter jobbet tog jag mig i kragen och drog med mig Carro och våra fyrbenta töser ut på en promenad i elljusspåret. 
Det var mer snö än vi trodde så blev en tung runda med blöta och kalla fötter, men med mycket tjejsnack gick det lätt.
Hundarna skötte sig perfekt as always, det fanns tillochmed några bus-hopp mellan Mimmi och Flisan på vägen, kul att lilla Flis kan liva upp tanterna ibland.

Så ja, min vecka fick en perfekt start trots en seg morgon. Ibland behöver man bara få fly hemifrån en stund, släppa alla måsten och bara få en stund för sig själv. Idag var det detta jag behövde, en promenad med dom bästa jag vet, massa skitsnack och bara få vara.. 
Och nu när jag fått min paus från vardagen så har jag mer energi än tidigare och är redo att ta mig an resten av veckan. Kom ihåg att tänka på er själva ibland, don't forget to love yourself.



Kvalitetstid

Istället för att sitta inne och dega så gick vi ut och lekte i snön på eftermiddagen. Byggde snögubbar, tunnlar och hoppade runt, verkade som att André hade kul. Hela han lös upp när han fick någon ny idé och pulkan var en hit, han skrattade tills han låg dubbelvikt när vi sprang runt och drog på honom. 
Tro det eller ej, men jag hade minst lika roligt!


Nu är ett dags att laga mat och vänta in mamma och pappa som var sugna på spaghetti och köttfärssås. Perfekt söndagsmiddag enligt mig!

Just nu..


20 & 25

Igår eftermiddag/kväll var vi på kalas hos 2 av mina kusinercsom fyllde 20 och 25. Tiden går så fort, minns så väl när vi var små och lekte hos mormor och morfar allihop, vilka underbara minnen.
Det blev en trevlig kväll med musikquiz och härligt folk och vi var hemma sent så dagen idag kommer förhoppningsvis bli väldigt lugn. Middag med mamma och pappa men annars händer det ingenting som vi vet om. 
Vi får väl helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.



Stiliga pojkar som lyckats matcha sin outfit.

Just nu..


Snölek

När Daniel äntligen kom hem från bilprovningen med sin vinterpulka som han så fint kallar det (sleten jävla volvo) så åkte vi, trots dåligt med tid, bort till sjön och våra vänner för att kolla när dom lekte med Tummens fyrhjuling på isen. 
Som ni vet så gillar jag inte snön, men just nu tycker jag nästan att det är lite kul ändå, grabbarna kan leka av sig lite och jag får göra det bästa utav det. Bättre såhär än bara lite piss snö. Och det är ju ganska fint.
Kameran var med och vi knäppte några bilder, tillochmed jag vågade mig på att köra lite och satan i gatan va kul det var! Synd dock att vi inte hann vara med så länge, men det kommer ju fler dagar, med såhär mycket snö ligger det nog kvar i helgen iaf.
 
 
André fick också åka med lite, dock var han nyvaken och lite mindre road.
 
 
 
 
 
 

Tacos

Garage och tacokväll ikväll, efter att alla mekat hos tummen så kommer hela högen hit och käkar tacos i snöovädret. 
Jag är så grymt sugen på tacos idag, ni vet när man får en riktig craving efter något,  man kan inte sluta tänka på det. Jag känner smaken i munnen och lukten.. Tur att våra vänner inte var sena på att hänga på de tåget. 

Jag ska börja göra André klar för natten alldeles strax och sen bör väl folket börja rulla in och maten ska vara klar så jag får sätta fart. 


Pyssel

Jag har massvis med fuskpolos till André men ingen bra "halsduk"..
Har varit på jakt efter en snygg tubhalsduk till honom så han har något att gosa ner sig i när det är kallt ute men har inte hittat någon som passat oss i smaken. Så idag tog jag saken i egna händer..
Hittade en mössa i lådorna med vinterkläder som varken jag eller Daniel använder och färgen passade perfekt till Andrés overall så jag tog fram saxen och voilá!


Klippte av toppen på mössan och vek in ena kanten på mössan så jag fick önskad bredd på halsduken, sen va det färdigt. Ska bara sy kanten så den inte fransar upp sig, men vi är grymt nöjda, båda jag och André.


Tant Carro ligger bakom den snygga Dino-västen han har på sig, den kommer från HM och kommer sitta perfekt när våren närmar sig. Sjukt snygg julklapp!

Sömntutor


När Daniel hade åkt till jobbet somnade jag och André om igen i våran säng och vaknade inte förrän halv 9, tror nog att vi båda var oerhört trötta. För se bilden, lille herrn har fått tillbaka gnistan i ögonen igen - äntligen!

Ute snöar det för fullt och vi ska nog klä på oss ordentligt och hänga med Mimmi ut när hon ska kissa. Åh va skönt att komma utanför dessa väggarna, det var ett tag sen och trots snön tycker jag det ska bli oerhört uppfriskande med lite luft.

Förövrigt är det fredag, min underbara lediga fredag.

Överkörd morsa


Godmorgon? Godnatt? 
Jag vet inte vilket..
André har hostat så mycket att han spytt 2 gånger inatt, så med 0 timmars sömn försöker vi ta oss igenom den här dagen. Jag har pratat med vårdcentralen och  det ska finnas medicin att hämta ut efter 5 idag så nu äntligen kan vi förhoppningsvis bli av med dom här bacillerna, jag struntar i sömnen egentligen, sålänge André blir frisk.
Men jag kan inte skjuta under stolen att jag längtar extremt mycket till den dagen då vi får sova en hel natt igen, utan hosta, feber, spyor och snortallar.
Jag vet inte om det bara är min trötta kropp som talar eller om jag, precis som André, ligger här med feber och hosta, i vilket fall ska jag åka och jobba när Daniel kommer hem. 
Jag vill inte röra mig ur soffan idag.

/överkörd morsa

Ledig onsdag

Eftersom vi varit lediga idag så har vi passat på att bara göra det vi kände för och jag älskar det! 
När grabbarna vaknat igen så åkte vi in till Vara för att handla lite och innan vi åkte hemåt gick vi in på nordpolen (café) för att handla lite gott som vi tog med oss till Tompa och Emelie.
Vi kände för att våldgästa våra vänner och tydligen valde vi en bra dag, Tompa skulle baka kladdkaka, mumsigt! Så det blev en ordentlig eftermiddagsfika med 3 olika godsaker.
Och André.. Haha, suck! 
Han börjar lugnt och försiktigt gå runt i huset och kolla läget lite, jätteduktig. Men.. När han sen börjar känna sig lite mer "självsäker" så ökar tempot allt eftersom och tillslut är han överallt som en galning (eller kanske som ett barn?). Han är charmig iaf och det är väl tur de.

Gammal bild på mig och Emelie.

Nu har vi landat hemma igen och jag har hunnit städa iordning lite innan maten, vi väntar in vårat middagssällskap som är påväg hit, min svägerska Louise och hennes familj har varit iväg på roadtrip och stannar till här påvägen hem. En trevlig spontanmiddag! 

Långsamt framåt

Daniel och André ligger och sover i soffan och jag står och slipar spackel för fullt. Allrummet på ovanvåningen spacklade för flera veckor sedan, sen har det liksom stannat upp där, så idag fick jag lite feeling och kände för att ta tag i det. Vilken träning det är, mina armar är som spaghetti och jag är inte ens klar än. När jag slipat färdigt är det dags att slänga på ny vit färg men när det händer återstår att se, det finns så mycket annat som prioriteras men vem har sagt att allt måste hända med en gång? Långsamt är okej, så länge det går framåt.


Jag längtar så efter att få börja inreda någonstans, jag har så många idéer som behöver få blomma ut lite. Snart..

En sjukling


Jojomen, visst va de annat än bara lite snuva. Han hade en bakterie i kroppen som orsakade febern och att han varit sjuk så länge, det finns penicillin att få om man vill men det kan också försvinna av sig självt. Vi avvaktar lite, men jag är tveksam,  5 veckor är väl nog som försök? Stackarn hostar ju upp allt han har i magen. Nä, jag tror nog det får bli penicillin denna gången, vi kan inte va hemma varannan dag med honom för att han har feber till och från hela tiden. 
Jag vabbar halva dagen idag iallafall, febern håller i sig och han blir sämre så när Daniel kommer hem från jobbet åker jag till mitt.
Smidigt när vi kan turas om och inte behöver vara borta helt från jobb någon utav oss och jag tycker det är kul när det uppskattas hos arbetsgivaren att man är så flexibel och ställer upp när jag kan. 

Nä,  vi går här hemma och proppar i oss massa vitaminer, det kan man ju aldrig få för mycket utav, och jag börjar få ont i halsen.. Snälla, snälla, snälla låt det bara vara inbillning. Jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk.. INTE SJUK!

Säng

Huuuur häftig är den inte?!


Jag MÅSTE skaffa en sån här till André, tyckte den var skittuff och han skulle älskat den. Det här får jag kika mer efter, jag är inne på att börja leta säng till honom snart ändå, bättre att vara ute i god tid så man inte missar fynden!
Vet inte vad vi ska börja med, det tål att funderas på. 

När går man ifrån spjälsängen?
Vad är lämpligast att börja med efter?
Vad ska man tänka på?


Back to reality

Imorgon går jag tillbaka till verkligheten, startar årets första jobbpass med kvällsskift vilket är skönt för det innebär endast 3 jobbdagar och man tackar ju inte nej till en smygstart. 
Dock är André fortfarande sjuk och håller på att bli sämre, feber och en hemsk hosta.. Nu är han inne på 5:e veckan och imorgon är det jag som  ringer vårdcentralen och ser till att han får komma in så dom kan lyssna på honom. Nu får det va nog.
Jag känner mig så tafatt när han blir dålig, man vet ju inte hur han mår eller vad man ska göra. Jag är ingen doktor, jag kan inte säga om det är något allvarligt eller inte, han kan inte berätta för mig om han har ont. Det enda jag kan FÖRSÖKA göra något åt är febern, men inte ens den kan jag styra över helt. Så ja.. Tafatt. Det är absolut det rätta ordet. Jag hatar det.


Lunch


Lunchen blev bättre än väntat för att vara en nödlösning från kylskåpet. 
Vi satt i soffan ocy kollade på klockan när vi snabbt insåg att det verkligen var dags för lunch. Det är inte långt till affären men jag orkade verkligen inte åka och handla och jag kände mig stressad redan som det var så jag öppnade kylskåpet och hittade matrester i form av kött, lite sallad och ett paket bulgur från skafferiet. Hade aldrig smakat på det förut, det ska tydligen vara en blandning mellan pasta och ris, var riktigt gott.
Det är kul när man lyckas få till en bra och nyttig lunch på så lite medel.

Vad skönt att det fortfarande är helg, har inget jobb förrän den 4:e, så jag tänker njuta till max av den lediga tiden. 

2016


Första dagen på det nya året..
Jag har haft ett hejdundrandes bra 2015, det blir svårt att toppa det men jag ska försöka. För om allt går som jag vill så kommer 2016 vara ett år fyllt av kärlek, nya utmaningar och hälsa.
Jag är sjukt taggad och ser fram emot att få min vardag att gå ihop med livet.

Jag vill lära mig:
• laga nya spännande maträtter
• mer om fotografering
• spara pengar

Jag behöver tänka på:
• min hälsa
• att lyfta fram det positiva och sluta grubbla på det negativa
• att jag är bra!

.. Och tusen mer saker, så detta var bara ett litet smakprov på vad jag vill och behöver i år. 

Nu siktar vi framåt!


Nyårsfesten

Och idag är jag knappt människa.. Inte bakfull, lite ont i huvudet bara, men väldigt trött och sliten.
Men vad gör det, jag hade en riktigt grym natt med dom bästa, och vi har festat, dansat, spelat, ätit, skjutit, vaskat, ja precis allt man gör när man firar in det nya året. Det kunde inte blivit bättre..
Jag vet inte hur jag ska förklara det på ett bättre sätt, så ni får det förklarat i bild istället, har försökt samla ihop dom bilderna som togs.