Längtar

Känner mig som ett barn dagen innan julafton!

Ikväll har vi mys i soffan med god mat, André har testat lite välling för 2:a gången, gick mycket bättre än sist. Fortsätter de i det här tempot så lär det inte dröja länge innan han inte vill äta från mamma längre.
Nu checkar André ut för idag, natti! 🌙

Just nu..

.. Har vi precis kommit in efter en liten promenad i solen och blåsten. Vi fick med oss Daniel också så han fick testa det nya vrålåket. Han verkar lika nöjd som oss, och André somnade ännu en gång som en stock, (yaaay)

Mimmi skötte sig galant, hon gick lös hela vägen (det sköna med att bo på landet) och lyssnade som aldrig förr. Hon höll sin plats vid mig fastän jag och Daniel gick och pratade. 
Hon brukar alltid annars se sin chans att smita förbi oss när vi går och pratar, så man får påminna henne ofta. Men idag var en bra dag, sista biten avslutades med massa bus, lek och godis.Godmorgon!
Shoppat!

Måste ju visa..
Hem från Skövde kom jag med ett nytt vrålåk till André, äntligen! 


En crescent comfort ✨
Begagnad men inte använd länge, är i jättefint skick.
Fullkomligt älskar den! Den har allt vi behöver och jag behöver inte längre gå och fundera på vagnproblemet. André har totaltröttnat på att ligga i sin lilla liggvagn, så skulle jag ut och gå gällde det att passa på när han sov annars var det lönlöst (han ska bara sitta).
Det enda negativa jag kan komma på nu är att den inte är lika lättkörd som våran babytravel med 3 hjul, men det handlar ju mer om vanesak. 
Vi åkte och lämnade bilen hos Daniel för en liten tvätt och tog en sväng i Vara under tiden, André slocknade på några minuter och verkade otroligt nöjd.

Snart påväg ut


Shopping i Skövde står på schemat idag! 👍

Godmorgon

Här hemma går det undan nu, André har kommit på hur han ska ta sig framåt och det går bättre och bättre. Och självklart är Mimmi den första han tar sig till..

Vem annars.. Så imponerad över hur jävla barnkär och snäll hon är. Han nyper henne ta mig fan överallt, och hon gör ingenting. Hon bara ligger där. 
Fina älskade hund!

BVC 6månader

Igår var vi på BVC för 6 månaderskontrollen, 68cm lång och vägde hela 7515g. Han växer så fort våran lilla kille..
Märks att han fortfarande är förkyld dock, trött och lite ledsen (ovanligt när det gäller André) under tiden vi mätte och vägde och doktorn kollade över honom, men annars lika glad som vanligt. Barnläkaren fick en liten dusch också, André tyckte det va lika bra att passa på när han ändå ligger naken på skötbordet längre än vanligt (haha)


Det här leendet gör min dag! 

Mitt liv

Mitt namn är Susanna, blir 24 i december och bor i Skaraborg tillsammans med min underbara sambo, barn, hund och 2 katter. 

Jag är för tillfället mammaledig, men när jag inte är hemma och byter blöjor och torkar spyor så jobbar jag för ett bemanningsföretag som montör. Trivs som fisken i vattnet.
Min Sambo heter Daniel och blir 26 till sommaren, han jobbar som bilmekaniker och är min stöttepelare, bästa vän, min första riktiga kärlek och den absolut finaste människan jag träffat. Vi har varit tillsammans i 8 år och i Augusti 2014 föddes våran underbara son, André. Han är helt klart det bästa jag gjort i mitt liv. Han är nu 6 månader och tiden har bara flugit iväg, skrämmande. 
Något utav det roligaste han vet är att mysa med Mimmi, våran blandrashund. Hon är 7 år och en blandning mellan border-collie och labrador. Trots mycket energi och egen vilja är hon otroligt mysig, tillgiven och när hon väl släppt in dig i hennes liv och accepterar dig så gör hon allt för dig, och släpper dig aldrig. 

Hennes 2 kamrater här hemma är innekatterna Chippen och Bruno, bästa vänner, men de är varandras motsatser. Bruno är tillbakadragen och säger ifrån ordentligt med både tänder och klor när han inte vill, dom enda människorna han har någon som helst respekt för är mig och Daniel. Han är min äldsta prins, den yngsta är Chubby-Chip också kallad Chippen. Han är så otroligt korkad och för snäll för sitt eget bästa, älskar allt och alla. Han lever i en värld med rosa fluffiga moln, aldrig bitit eller rivit någon, inte ens när André nyper honom i kinderna, drar honom i läpparna och biter honom i öronen, från honom är det bara kärlek och pussar. 
Vi är nyblivna husägare och får nycklarna till huset på söndag, då börjar den eviga renoveringen och flytten. Och vi väntar med spänning på att avstyckningen ska bli klar så att vi står som ägare på riktigt, snart, snart, snart! 
Välkomna!

Nu startas ännu en såndär "jävla mammablogg". Men mitt emellan allt bebissnack kommer det också skrivas om vårat nya hem, renoveringar och inredning, en hund med mycket egen vilja och om min vardag i allmänhet.

Om någon mot förmodan skulle trilla in här, ENJOY!