Utanför min bubbla

Bror min och André ska ha en lekkväll här hemma idag så då passar jag på att åka in till Vara och äta pizza med en av mina favoriter, precis som det ska vara.
Nu är det ett bra tag sedan vi sågs så det ska bli kul att få en update och tjöta bort en timme eller två.

Visst är det konstigt ändå, hur man kan gå från att spendera varenda dag tillsammans med någon till att ses en gång i månaden? Vad fort livet vänder. Jag älskar den här tjejen så otroligt och vi har i princip träffats varje dag sen den dagen vi möttes, fram tills dess att jag skaffade familj. Man får andra prioriteringar i livet och det är inget konstigt med det, vi har minst lika kul de gångerna vi lyckas boka in något tillsammans men visst saknar man tiden då man kunde åka iväg när man ville och bara vara spontana, när man hade någon att "tjöta skit med" varje dag. Det är inte på samma sätt längre, men på både gott och ont. Jag kan faktiskt känna att jag värdesätter den ensamtiden jag får med mina närmsta vänner på ett helt annat sätt nu än vad jag gjorde förut. 
Och det gäller dom flesta!

Jag älskar familjelivet mer än något, och jag vill inte spendera en minut ifrån varken Daniel eller André egentligen, det är ju jag själv som väljer att lägga min tid med dom. Men jag inser också ibland att jag inte får glömma alla underbara människor utanför min lilla bubbla.


Just nu..


Bästa sättet att spendera eftermiddagen på!

Firar..

..tillsvidareanställning!
Jippi, som jag längtat efter att få skriva på det där pappret.
Känslan av trygghet infinner sig sakta men säkert.

Och så har jag ju en underbar sambo som kommer hem med kinamat och överraskar med chokladdoppade jordgubbar till efterrätt för att fira! Jag är nog lite bortskämd skulle jag tro!


Hade förövrigt äran att få finbesök av en efterlängtad gammal kollega och underbar vän idag efter jobbet också, så mysigt att äntligen ses och bara få fördriva lite tid i soffan med tjöt och skratt.

Glassdejt

Ännu en glassdejt i parken med det bästa sällskapet efter jobb och dagis. Vi väntar på pappa som är och drar ut en tand..

På sommaren finns det ett glasscafé här i Vara som säljer hemmagjord italiensk glass, ni har säkert sett henne på fler ställen: Tatzianas glass.
Det är den absolut godaste glassen jag vet, mina favoriter är choklad och citron, mumma! André är en chokladälskare och äter mer än gärna hederlig vanilj också. 
Så åker ni till Vara någon gång under sommaren måste ni stanna till i badhusparken och ta en runda minigolf och fira med en underbart god glass efteråt.


Bildbomb midsommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiskelycka





Vi mötte upp Philip och Elin i Vara senare på dagen igen för att käka glass i parken innan vi hämtade upp Budda och åkte och fiskade. Köpte med oss korv och annat gott så vi kunde grilla och spendera resten av dagen ute vid vattnet.
Hur mysigt som helst och tiden sprang iväg som vanligt, men vad gör det? Sålänge man har trevligt. Det blev dåligt med fisk dock, den största dom fick upp var den ni ser Philip hålla upp.
Jag älskar sommarkvällar!

Just nu..


Philip, Elin och Budda stannade kvar här inatt så vi startar upp med en riktig brakfrukost. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda..

Midsommar runt hörnet





Glad midsommar alla goa vänner!

Vi har precis fått ordning på allt här hemma och väntar nu in resten av gänget för att påbörja vårat midsommarfirande. 

Kameran är framme så det kommer bli många fina bilder att dela med sig av senare i veckan. Nu ska jag bara njuta av sällskapet, maten, vädret, familjen och alla roliga lekar.

Just nu..


Hämtat hem en midsommarfin kille från dagis, 🌸

ULLARED


Jag fick med mig min sköna böna Jennifer på en sista minuten tripp till Ullared idag! Och vilken dag vi haft, det var längesedan vi hade en heldag bara hon och jag.. Jag har haft så mysigt och trevligt, tusen tack. ♡

Jag fick med mig en hel del bra grejjer hem, nytt täcke och kudde till bebis, kläder till hela familjen, lite i smink och hårvårds väg, nya tavlor och massa godis till djuren.

Tänk att trots det faktum att vi inte längre träffas varje dag så har vi fortfrande lika mycket gemensamt, och aldrig en tråkig stund. Det kan gå flera månader mellan våra träffar men ändå är det som om vi alltid varit tillsammans.
I love her!


Välkommen!

Ja men då var det klart, vi har gått och blivit med bil. Jag säger välkommen till våran nya Opel Astra Enjoy:


Vi har pratat om det länge, en ny bil. Den vi har nu är inte optimal för 2 småbarn eftersom att utrymmet i baksätet är så litet. Just nu står Andrés bilstol bakom passagerarsätet, det är ju oftast Daniel som kör om vi åker tillsammans i bilen och för att få plats med bilstolen måste passagerarsätet vara längst fram och med något framåtlutad rygg.. Så det är långt ifrån bekvämt att sitta där. Tänk då när vi ska ha in en till bakom förarsätet, stackars Daniel kommer inte få plats.

I den här bilen har vi mer plats och utrymme med bilbarnstolen i och dubbelvagnen får plats i bagaget. Airbagen går också att stänga av i fram på passagerarsidan så att babyskyddet kan vara där om det skulle behövas någon gång. Prima!

Vi är jättenöjda med bilen och tror vi kommer trivas bra med den. Det finns inte så mycket utrustning på den men den tar oss från A till B säkert och bekvämt, det är de viktigaste för oss just nu.

Just nu..


Världens bästa morbror!

I väntan på..


.. att Daniel ska sluta jobbet så sitter vi i lunchrummet och äter glass.

Har bara varit hemma och bytt kläder efter jobb och förskola innan vi rullade vidare direkt hit. Idag ska vi skaffa oss lite mer vuxenpoäng!
Spännande.. Återkommer med detaljer.

Tjejmiddag

Idag var jag bjuden hem till en kollega som bor bara någon kilometer ifrån mig. Vi är ett gäng tjejer som sitter tillsammans i lunchrummet och idag var det dags att träffas utanför jobbets dörrar. Jätte trevligt och superkul att få äran att hänga med trots att jag ännu är ganska "ny" i gänget och framförallt väldigt skönt att komma iväg och göra något annat än det vanliga mitt i veckan.. Vardagslyx kallar jag det.

Vi blev iaf bjudna på en fantastisk pastasallad med bröd och kex vid sidan om och till efterrätt skämde hon bort oss med chokladdopade jordgubbar och massa frukt och godis. Så otroligt lyxigt och fint gjort, jag är grymt imponerad.


Tack!

Party


Nu drar vi till Järpås för att fortsätta firandet av våran 25 åring, Daniel kommer och möter upp oss där lite senare när han lämnat av André hos mormor och morfar. Tills dess hänger jag med våra fina vänner!
Ha en underbar kväll.

Laserdome och 5-kamp

Har precis landat hemma efter en grym dag i Skövde med gänget. Den andra Daniel i gruppen har nyligen fyllt 25 och valde att spela laserdome och köra 5-kamp idag. Det verkade super roligt! 
Eftersom jag är gravid valde jag att bara vara med som fotograf och packåsna idag, men vi kommer definitivt göra om det här igen och då SKA jag vara med.
 
Lillebror har varit här på dagen och lekt med André och nu har vi kommit hem och bytt av honom. Jag har lite dötid över innan Tompa och Emelie kommer och hämtar mig igen, så tänkte passa på att lägga upp lite bilder från dagen innan vi rullar vidare mot Järpås för att fortsätta firandet.
Kameran fick hänga med så det blev en hel del snygga bilder, det var otroligt svårt att fota så rörliga ting och i ett annorlunda ljus, men några lyckades jag som sagt få till bra ändå. 
Så, ENJOY!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hopp och lek


Passade på att knäppa lite bilder med systemkameran när vi var ute och lekte idag. Det var längesedan jag lekte med den men grymt roligt att plocka fram den igen. Finns ju massor att lära sig på den eftersom jag fick en ny i julas, med denna kan jag också filma och det känns som att det är något jag kan få användning för. 

Just nu..


Sommarkväll

En supermysig eftermiddag i det fina vädret med fina vänner. Barnen har lekt i trädgården och plaskat i barnpoolen såmedans vi vuxna tjötat skit, grillat korv och umgåtts. Underbart! 
Fler sånna här dagar tack.

Jag älskar vädret vi har nu, vem klagar?!
Det enda jag tycker vi kunde haft mindre utav är alla dessa fästingar och all pollen som är i år. 
Jag är pollenallergiker och har alltid behövt all möjlig sorts medicin för att klara av en sommar innan, men tillslut tröttnade jag och valde att inte ta den mer än när den verkligen behövdes. Det var jättejobbigt och jag mådde riktigt dåligt vissa gånger, men tillslut behövde jag den inte längre (mer än att jag kunde vara tvungen att ta en tablett någon enstaka gång). Nu i år är faktiskt första gången på lääänge som jag varit tvungen att börja ta lite medicin igen. Det är hemskt.. 
Och fästingarna ska vi inte ens tala om! Vidriga små kryp.. 
Nu när katterna är ute lite så drar dom med sig dessa äckliga varelser in hela tiden, inte 1 eller 2.. Minst 10 var, varje dag! Och ändå har dom fästingmedel.. Usch! 
Vi har diskuterat detta hemma och funderar på tabletter eller fästinghalsband till dom istället. 


Dessa godingarna har växt upp tillsammans och först nu börjar dom faktiskt märka av varandra lite mer. Skrattar åt varandra, leker lite, hjälper varandra. När de satt och åt korv idag kom det en fluga och irriterade dom båda, då skrattade dom högt åt varandra. Mammahjärtat smälter lite..