Dagisredo


Jag älskar att få paket på posten och denna gången var det dessa snygga napparna från Esska som ramlade ner i brevlådan. Blev jättenöjd med utseendet och håller tummarna för att kvaliteten kommer vara minst lika bra, tror väl egentligen inget annat då han har Esska nappar i nuläget (självlysande) som vi varit nöjda med hittills. 

Har alltid köpt MAM nappar till honom innan, inte för någon speciell anledning egentligen utan mest för att han valt de. Han har aldrig velat ha "vanliga nappar", de har han bara spottat ut igen men en rund silikon napp från MAM har alltid gått hem därför har vi inte testat något annat när vi vet att han varit kräsen tidigare. Sist vi handlade så köpte vi alltså fortfarande runda i silikon men av märket Esska och som jag skrev så är vi hittills nöjda och han har godkänt dom.
Så nu inför dagis beställde jag nappar med hans namn på så kan man förhoppningsvis ha lite koll på grejerna iaf, men vi vet ju hur det är med nappar.. Försvinner ju nästan innan du ens hunnit koka dom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback