Morgonen

Anticimex kom och knackade på dörren strax efter att André ätit upp sin frukost, de skulle kolla lite på några hål vi har i teglet i huset där det kryper in massa bin. Han sprutade iaf in lite pulver och tejpade igen hålen sålänge så får vi se om det hjälpte. Är dom kvar i slutet av veckan så kommer han tillbaka. 
När han var klar passade vi på att ta ut vagnen och gå en powerwalk, klockan var ju ännu inte så mycket, 5 km hann vi med.
Precis när vi kom på sista raksträckan hem fick Mimmi syn på rådjuret som stått och tittat på oss i åkern länge (tur att kopplet va på), hon blev helt galen. Hoppar, drar, flyger, tjuter, skäller så otroligt ljust och skrikigt så man får ont i huvudet och är grymt uppspelt. Man kan tro att hon är jakthund ibland.. 
Ja, då gäller det att vara stark iaf, och i dom lägena är jag otroligt glad över hennes vgw sele 👍

Nu sitter vi ute och varvar ner innan vi ska in och göra oss kalas fina och åka iväg på student, ska hinna in till Vara för att göra lite ärenden först och klockan tickar på, har en känsla av att det kommer sluta med att jag yrar runt stressad, försenad och virrig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback