Hundar

Micke och Fia har varit här och fixat gran idag, så det blev en tur i skogen med allihop. Hundarna fick sträcka på benen lite och dom hade jättekul, skötte sig exemplariskt också.

Ludde har inte varit lös tidigare eftersom han missbrukat varje möjlighet och chans han fått och stuckit. Men idag var det dags att testa igen, vi har provat med Mimmi som draghjälp förr, (dock finns det roligare saker att ha koll på än en gammal surtant när man får chansen att va lös) men denna gången gick det bättre och jag tyckte han var jätteduktig. Trots att han stack iväg och drog några ordentliga rundor så hängde han ändå med mimmi tillbaka till oss när vi skickade iväg henne för att hämta honom. Massa beröm, klappar och godis varje gång han kom fram till någon och när han hade fått göra sig av med lite energi så höll dom sig båda hela tiden runt oss samtidigt som dom busade lajbans. 

Blev grymt förvånad över Mimmi också för deras lek bestod mestadels av kapplöpning och "tage" och det är något hon inte klarar av i vanliga fall. SPRINGA bredvid en annan hund brukar göra henne grymt irriterad och ilsk, men idag såg hon ut att uppskatta det och faktum är att hon hade kul. 
Jag älskar att hon är en helt vanlig hund tillsammans med honom, utan irritation och jobbiga moment, utan hennes problem. Hon är glad,  busar, leker och visar inga tendenser till sin aggressivitet mot hundar (inte mer än att hon uppfostrar honom). Det värmer mitt matte-hjärta att se henne slappna av ♡

Älskade hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback