En bra dag

Det har varit en riktigt mysig och bra dag med mina favoritpojkar i trollhättan. Vi drog med oss Budda på en shoppingtur och för en gångs skull var det inte jag som skulle handla, Daniel skulle göra ett test på intersport för att se vad han behöver ha för skor när han springer.. Det visade sig iaf att han sätter ner fötterna väldigt snett i varje löpsteg och fick prova ett par skor som var perfekta för honom, så ja, vi lämnade butiken 1300kr fattigare och en lite lyckligare Daniel rikare. Inte mig emot, han behöver skämmas bort ibland! 

Sen gick vi bara runt och strosade i lite butiker, tog en fika och busade en del. André hittade en rosa boll som han inte ville lämna igen (våran bollfantast) så den åkte också med hem. Och annars blev det inte så mycket mer. 


Herrn var nöjd sålänge han fick gå eller sitta på fotstödet och hejja på alla han såg. 

Nu har Budda precis hängt med oss hem och vi ska fortsätra våran mysdag med go mat och lite soffhäng, Tompa och Emelie kommer också och joinar oss ikväll, tacos och film står på schemat - idag igen, haha!


Just nu..


Vårväder


Hur underbart är inte det här?! Jag kom hem från jobbet och det va fortfarande ljust!
Solen var dock påväg ner men vad gör de när det var så fint väder? Jag parkerade bilen på gårdsplanen, plockade fram vagnen och paclade André direkt från bilen till vagnen, släppte ut Mimmi och bytte skor, sen gick vi. Daniel jobbar ändå över idag och Andrés ögon gick i kors påvägen hem så varför inte passa på. 
Vilken energi man har nu, så vackert, så skönt, så värmande. 

Det var nästan mörkt när vi kom hem igen vilket lurade hjärnan lite, kändes som vi var ute i en hel evighet. Men det gick fint ändå.

Just nu..


Mallgrodan


Jag har ju berättat om den lilla secondhand butiken här ute på slätta, mallgrodan. Idag hade dom utförsäljning för att få plats med vårkläderna, alla kläder max 20kr styck, och halva priset på alla skor och ytterkläder, då måste man ju bara passa på. 
Hela Andrés outfit och lite till fyndade jag för mindre än 200kronor, kolla in skorna, snygga, oanvända converse för 20kr. Helt klart nöjd!

Nu ska vi vidare till Andrés farfar och Fia för att äta lite lunch och låta hundarna busa av sig lite. 

En dag i bilder










Familjedag


Dagen har varit alldeles underbar, pappa Daniel kom på att vi skulle åka iväg till ett lek och busland i helgen, sagt å gjort. Vi åkte iväg till Skövde för att leka av oss, hela familjen.
André var något för liten för att uppskatta det lika mycket som de andra barnen, men trots det tycker jag ändå att han tog för sig och lekte med det han tyckte var intressant. Det första han hittade var bollhavet och det var ju definitivt en hit så där stannade vi många gånger, annars sprang vi mest runt i borgen och ham hittade några tunnlar som han sprang fram och tillbaka i. 
Dagen bjöd på många skratt och det ska bli kul att åka dit igen när han är något äldre.

På hemvägen stannade vi och åt hamburgare och nu rullar bilen hemåt igen. Jag älskar sånna här familjedagar!

Garagehäng



Här trivs dom som fiskar i vattnet, allihop. Om några år år tvekar jag inte på att André kommer vara med och skruva. 

Ledig fredag


Vilken dag!
Vi gick upp tidigt imorse och fick i oss en bra frukost, somnade om i soffan en stund på förmiddagen båda två (såååå skönt) och sen gjorde vi oss iordning för att åka in till Vara och möta upp Johlene. En liten inredningsbutik ska stänga och har utförsäljning, då gäller det ju att passa på att fynda. Dock hittada ingen utav oss något specuellt som föll oss i smaken idag, jag fick med mig 2 ljus hem och en wall-dekor. Nåja, vi var inte ledsna för det utan gick istället till Esti för att få lite lunch i magen och gofika efteråt, lika gott som alltid.
Efter god mat tog vi oss en liten promenad i Vara, fönstershopping och tjöt, både jag och André har haft en jätte trevlig dag.

Han somnade som en stock påvägen hem, hann inte ens komma utanför Vara. Nu sitter vi här hemma och väntar på att Daniel ska komma hem sen tror jag bestämt att vi ska till garaget och umgås med våra fina vänner.

Just nu..


Inspiration


Jag följer en hel del inspirationskonton på instagram, inredning till barnrummen och några "shabby" konton. Älskar dom, kolla in det här vardagsrummet! Så jäkla snyggt med väggarna, det är en sån vägg jag vill ha i vårat tvrum. Tycker det är grymt snyggt med det grova.

Tisdag

Det är en sen jobbvecka för mig denna veckan, nu är det snart dags att börja räkna ner!
Eftersom jag är hemma på förmiddagen så passar vi på att gå ut och leka lite, sen beger vi oss till våra fina vänner Madelene och Elida för en promenad innan dagis.

Mycket mer än så blir det inte. 




Perfekt

Jag är helt förbluffad över vilken underbart bra dag jag har haft, vi har skrattat, busat, pratat non-stop, kramats, umgåtts och träffat goa vänner. 
Jag har en sån underbar familj och jag lever med en så grym man, han får mig verkligen att skratta varje dag.
Jag älskar honom, allt med honom, jag älskar dom sidorna hos honom som jag stör mig på och dom som får mig att smälta som smör i solsken, för det är allt det som gör honom till den han är. Det spelar ingen roll vad som händer, så länge jag får spendera mitt liv med honom.

Vi har bara tagit dagen som den kommit, gjort det vi känt för, tillsammans. Efter maten åkte vi vidare till min fina kusin och hennes sambo för att ta en kopp kaffe och prata strunt, vi träffas inte allt för ofta så det är alltid lika trevligt när vi väl får lite kvalitetstid.

När vi väl kom hem placerade vi våra rumpor i soffan och fortsatte vårat mystema på dagen! Det här kunde inte blivit bättre, en perfekt söndag, en perfekt alla hjärtans dag. Det här är allt jag behöver ♡

Just nu..


Alla hjärtansdag


Jag och André gick upp tidigt imorse och lät Daniel få sova några timmar extra, det är han värd. Eftersom det är en sån där speciell kärleksdag idag så bestämde vi oss för att ge honom frukost på sängen också, några mackor gjorda med kärlek och bacon till det. André fock måla en liten teckning under tiden som jag stod vid spisen, det blev uppskattat av pappa.

En riktigt mysig morgon!

Idag ska vi åka till Lidköping och hämta element som Daniel köpt och när vi ändå är i stan ska vi passa på att äta på restaurang, vart vi hamnar får vi se, där det finns plats antagligen.

Deadpool

Vi har precis varit iväg på bio och sett den nya superhjälte-filmen deadpool, Tompa och Emelie skulle in till Vara och kolla på den och undrade om vi ville med. Efter många frågetecken om barnvakt och tid så slutade det med att vi åkte med, vi kom fram till att det var otroligt längesedan vi var på bio, så det var väl på tiden att det blev av. 

Mamma och pappa kom hem och nattade André och hade sitt lördagsmys i våran soffa istället för sin egen så vi kunde komma iväg. Gulligt av dom!

Filmen.. 5 av 5! Så jäkla bra, jag har längtat efter en film som denna. Min humor, vi låg dubbelvikta i stolarna och skrattade så tårarna sprutade, jag vill se den igen, och igen och igen. 



13 februari

Vi sitter i soffan och tar det lugnt, hela familjen. Vi har inget speciellt planerat för dagen mer än att åka in till Vara och handla lite blandat till huset. Vi ska ha nya lås till dörrarna och jag behöver lite tyg och sprayfärg till mina pågående projekt.
Jag ska försöka mig på att klä om en datastol och så ska jag klä in hyllor i dekorplast och spraya hyllkonsoller svarta, vill göra iordning på kontoret nu så vi får iordning på alla papper och pyssel.

Mamma och pappa ska komma förbi på fika senare så vi köper med oss något gott från nordpolen, lite förtidigt alla hjärtans dag firande kan man kalla de. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, jag hörde det ryktas om lite bio.

Helg!

Äntligen, äntligen, äntligen fredag!
Den här veckan har varit riktigt jobbig av någon anledning, jag har varit konstant trött och inte haft någon som helst motivation eller energi till något. Så jag tänker njuta av helgen och se till att göra något bättre av nästa vecka. 

Daniel håller på att försöka få André i säng och jag håller på med en godare fredags-mys middag till mig och min kärlek. Har gjort mig till lite och dukat upp med levande ljus, hoppas det blir uppskattat när han väl kommer ner.. 2 filmer ligger och väntar på oss, drickan står på kylning och maten är alldeles strax redo att ätas.

Ha en riktigt trevlig fredag♡


På jakt efter..


Jag är på jakt efter en trappgrind, gärna en liknande den vi redan har (på bilden), André ska få flytta in till sitt rum alldeles strax och eftersom han lärt sig öppna dörrar vill jag bara helt säker på att han inte kan  komma någonstans. Min tanke är att vi ska vända på handtaget också så håller det honom därifrån ett litet tag till iaf.
Eftersom vi var och köpte en säng till lilleman igår så börjar vi nu närma oss ett färdigt barnrum, en blå växasäng blev det tillslut och jag tror han kommer stormtrivs i den.

Men har ni, eller vet någon som har en bra trappgrind som dom vill bli av med får ni gärna höra av er!

Första..


.. Teckningen från dagis! Med lite hjälp från fröken men ändå hans mästerverk. Jag sken upp som solen i Karlstad när jag kom in och såg denna hänga vid hans jacka, tänk att något så litet kan ge så mycket lycka.

Toppendag


Alla borde ha en vän som dig!
Du är varm, godhjärtad, genuin, omtänksam, jordnära, vacker, snäll, intelligent, glad, rolig och en så otroligt underbar tjej.
Jag tycker synd om dom människorna som valt att gå miste om dig och om dom som ännu inte fått chansen att träffa dig.

En bästa vän i alla väder, spelar ingen roll vart eller när, hon finns alltid där. 
Så en urmysig dag är nu tillända och jag ska försöka komma i säng, vi har verkligen bara tagit dagen som den kommit, gjort det vi känt för och bara tagit det lugnt. Det behöver inte alltid vara så speciellt,  huvudsaken är att vi hittar tid till att faktiskt träffas och umgås.

Finbesök

Längtar!

Idag när vi kommer hem från jobbet kommer Jennifer till oss och bara myser! Det va sååå längesedan jag träffade henne, vi ska byta julklappar/presenter och baka lite semlor eftersom det är den omtalade semledagen.

Det är inte ofta vi hittar tid till att umgås med varandra, men ändå är hon den absolut bästa jag vet, så vad gör de?! 

Och sen att hon är underbart vacker gör ju inte saken sämre!


Badhuset

Måndagen är nästan över och vi har kommit tillbaka till vardagen och verkligheten i skitvädret. Dagen idag gick då extremt långsamt på jobbet och jag känner mig så slut i kroppen, det var riktigt längesedan jag var såhär trött.

När vi väl kommit hem efter jobb och dagis och landat i soffan så hör våran fina vän Madelene av sig och undrar om vi ska med och simma.. Efter några suckar och en stunds fundering så kommer jag fram till att jag nog bannimej ska åka med så jag får gjort något vettigt idag iaf. Sagt och gjort (hur jag kom upp ur soffan igen är ett mysterium en dag som denna), vi slängde ner badkläder och packade ihop oss för att sen åka in till Vara och mötas upp. 
Och vet ni, jag är glad att jag åkte med! Det piggade upp min extremt tråkiga och gråa måndag, mysigt och skönt att bara plaska runt med våra små. Det ska definitivt göras oftare!

Kort sagt så tackar vi dessa underbara människor för en riktigt fin måndag och kväll, tack för att ni är ni och tack för att ni står ut med oss även en sån här dag :) ni är guld värda!


Matstopp


Nu är vi påväg hem igen och stannade till i Filipstad på LaStrada för att äta pizza. Kan verkligen rekommendera det när man är påväg till eller hem från Sälen om man har tröttnat på McDonalds.
Efter maten gick vi en sväng med Mimmi och André så dom fick sträcka på benen lite och nere vid ån hittade vi ett stort gäng med ankor som knackade omkring. Det är första gången André ser en anka så han tyckte ju det va jättekul och sprang runt och härmade deras ljud mellan alla goa skratt. Mimmi va jätteduktig och brydde sig knappt om ankorna trots att dom strosade runt preciiiiis bredvid henne, i vanliga fall hade hon bara tänkt "jaga, jaga, JAGA".
Lite äldre och visare kanske? 

Duckface


Hahahahahaha, det är svårt att få en bild på grabben utan ett duckface nuförtiden! Vi skrattar gott åt hans söta miner idag. Nu beger vi oss till o'learys för lite god mat och spel, imorgon är det hemgång så vi gör det bästa av kvällen. 

Pulkarace och latmaskar

Regn och slask idag, men vad gör de, fikns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Idag håller vi oss till pulka allihop så nu beger vi oss till backen en sväng och sen åker vi till stugan och gör oss iordning för en middag på o'learys.


Morbror orkade inte gå så han tog snålskjuts med André.

Pulka

Hela förmiddagen har spenderats ute i snön, vi tog en promenad fram till backarna allihop, Daniel och lillebror hyrde skidor och gav sig ut i backarna och vi andra åkte lite pulka och tog en promenad. Mimmi skötte sig utmärkt trots några hundmöten och folk med konstiga mössor och hjälmar på skidor. Hon va stressad men skötte sig trots det fint.

Vi hade en väldigt trött grabb med oss hem till stugan dock, han slocknade i pulkan och det slutade med att morfar fick bära honom hem.


Nu har vi kommit till stugan och äntligen slagit ner rumpan i soffan, så ser jag det här:


"Har du vilat klart snart? Ska vi ut och leka i snön igen matte?" Haha, hon var definitivt inte nöjd med dom timmarna vi spenderat ute hittills. Snögalna hund..

Just nu..


Mot sälen

Inatt när jag kommer hem från jobbet rullar bilen mot sälen där vi ska möta upp mamma och pappa, dom har varit där sen i söndags och åker nu på söndag igen så vi tar tillfället i akt och får åtminstone en långhelg i fjällen. 
Lillebror, Daniel och André går och lägger sig vid 7 ikväll och sover till 2 inatt, sen sover jag och André i bilen påväg upp. Vi har räknat med att vara framme någon gång mellan 6 och 7 på morgonen och då får vi frukost serverad och sen drar vi igång dagen i snön.

Mimmi hänger också med så det blir lite kiss pauser för henne påvägen, tur att hon älskar att åka bil.

Lite nytt



2 tavlor, en lykta och lite småplock som ska upp i diverse rum. Gillar att den "smutsiga" träfärgen kommer igen i vårat golv också. Snyggt att bryta av det svarta och gråa med och gör det hela lite mer livfullt.

Vårväder och ledighet


Vilket väder! Helt underbart, passar ju bra att Daniel är på utbildning hela dagen och kvällen idag då så jag får vara ledig. Så André är hemma från dagis också, vi har varit ute och sparkat boll nu på dagen och ska snart sätta oss i bilen för en sväng till hemcompaniet, jag har hittat lite smått och gott jag vill ha där så tänkte passa på idag. Denna gången är det inred ingen till köket som gäller..
Men först ska vi få i oss lite lunch här hemma.

Inspiration


När unge herrn blir äldre kommer det här definitivt vara en inspirationskälla i hans rum, gud va snyggt! 

Måndag

Sent skift denna veckan och vi har en mysig förmiddag innan dagis, pyjamas och godis! 
Ibland får man lyxa till det lite.

Jag är så spänd och nervös inför veckan, väntar på ett samtal som kan avgöra väldigt mycket. Håll alla era tummar och tår, jag hoppas dom ringer snart för nu orkar jag snart inte vänta mycket mer.