Golv och färg

Igår kväll och natt när André gått och lagt sig passade jag och Daniel på att göra ett röj här hemma. Jag målade lister, tak och väggar i lilla entrén, ljusgrått blev de, så nu är det endast golvet kvar att fixa där. 
Daniel gjorde klart golvet i sovrummet, det blev jättebra men det tog sin tid så vi blev klara vid 2 tiden inatt. Tycker synd om Daniel som skulle upp å jobba idag.

Ikväll kommer Daniels syster med familj för att vara här i helgen. Vi firar Valborg idag med massa fina vänner och grill! 
Så hela dagen kommer bestå av städ, tvätt, disk och ärenden för att få iordning på renoveringskaoset inför helgen. 

Godmorgon

Frukost, bus och ett morgonbad senare så ligger grabben i soffan och stensover 😴


Jag passar på att sitta ner i soffan jag med, titta på våran fina lilla kille och vakna till. Jag har en hel del planer för dagen då jag får snart sätta igång för att hinna med. 

Skogen

När Daniel kom hem passade jag på att gå ut i skogen med Mimmi för att få lite egentid och chans att pusta ut. Misstro mig inte, det är helt underbart att gå hemma med André på dagarna, men vissa dagar behöver man bara få den där lilla stunden för sig själv då man kan få släppa bebisbubblan.

Innan André kom så va det bara jag och Mimmi på promenaderna, så jag tycker det är viktigt också för hennes skull att ibland bara kunna få komma ut hon och jag. Och det finns ju absolut ingen bättre plats att umgås på än i skogen, och det va helt underbart.. Den friska luften, ljuset som letade sig in mellan trädtopparna, färgerna, ja allt. 


Fina älskade hund, mitt hjärta!

Mindre glad grabb

André vaknade på fel sida imorse, men har trots det varit full fart på hela dagen! Tur att Mimmi finns där och stöttar honom i alla lägen 😉






Välkomna



Nu har vi äntligen fått lite utsikt, och de behöver inte kännas som att vi gömmer oss mitt i skogen. Det här känns helt klart mer välkomnande, ska ju självklart rensas upp i trädgården också innan det är klart, men fan va bra det blev!
Tackar våran kära granne och Daniels jobbarkompis Börje för hjälpen, gick så lätt och smidigt.

En före bild får vi väl bjuda på också:

Imorgon kommer de fler bilder när det är ljust ute.

Nu ska de väck..

Timbeeeeeer! 🌲




Tadaaaa



👏💪👊💃😁😅😎🚴

😡💣💥💀🔥🔪❗️

Hur i hel***e kan det vara så svårt att få ihop en barnleksak!

Och så går saker och ting sönder, jag blir galen.. 👀😓

Godmorgon

Här startar vi dagen med bus och lek direkt, gröten är uppäten och nu ska vi bygga trehjuling (doppresent från farfar och Fia) 🔨





Köket

Diskhon är på plats, spis på plats och en av bänkskivorna typ på plats.
Det tar sig sakta men säkert, jag har en händig kaaaaar 🔨




Trött!

Mina skor är inte vita längre, jag har torkad lera på benen, gårdagens smink sitter kvar och jag är trött.. Men that's it! Nej förresten, jag saknar ett par strumpbyxor 😂
Men ingen bakfylla trots intaget av stor mängd med alkohol, lite käk i magen och sen är jag på benen igen. Älskar de faktum att jag allt som oftast slipper den hemska bakfyllan, det är otroligt få gånger jag faktiskt varit riktigt bakfull med illamående och allt därtill, det går att räkna på en hand. Men fy fan, jag tycker riktigt synd om de som har brukar ha de svårt dagen efter.. 

Kvällen igår blev riktigt lyckad, både jag och Daniel hade grymt kul. 
Vi känner oss lite bortskämda med mina föräldrar dock som varit barnvakt, fyllechaffisar, gjort fyllemat till oss som stod framdukat när vi kom dit, färdigbädad säng och de tog hand om André så vi fick sova lite extra dagen efter. Samt lyxig frukost framdukat när vi vaknade.. Jag kan tänka mig att ut å ränna på nätterna fler gånger med denna lyxen! Skämt åsido..
Dom har varit helt underbara! 

Nu är vi hemma iaf, jag sitter med en trött son i knät och Daniel fortsätter att greja i köket med bänkskivor och annat. Så förutom lite renovering blir det en lugn dag. 


My love! ❤️

Drängarna

På fest.. I en ladugård.. Med drängarna på scenen.. I LOVE it! 




Jag spenderar kvällen med underbara vänner, min kärlek, bönner, alkohol och go musik. Resten av kvällen kan inte bli annat än bra!

Kalas

Idag är det kalas för mina kusiner som fyller 19, så vid lunch bär det av till Mariestad för lite trevligt umgänge med släkten på pappas sida. Tror till och med att i princip alla kommer att vara med, det var längesedan det hände. 

Ikväll verkar det som att vi ska ut på fest, vilket också känns som att det var längesedan. Ska bli kul! 


Bjur la på en selfie 👍

Kärlek

Påväg hem från Överby en ny bilbarnstol rikare och några tusenlappar fattigare 💸

Jag och Daniel åkte iväg själva och André fick leka med mormor och morfar under tiden, ibland är det skönt att bara få komma iväg själva. Och jag är så lyckligt lottad över att ha hittat min mr.perfect, han ger mig fjärilar i magen varje dag!


💙

Kompishäng

Har landat hemma hos mamma och pappa i väntan på att Daniel ska sluta. Spenderat förmiddagen med Sufia, Ester och Eddie på en långpromenad. Blåste lite idag med men va mildare än igår så va helt okej, hundarna skötte sig fint i vanlig ordning. De gick lösa i princip hela vägen och skötte sitt, tror nog till och med att jag såg en liten gnutta skymt av bus i drygt en sekund eller två från Mimmis sida 😉 de fick gjort av med mycket energi båda två iaf och det var välbehövligt. 
Stannade och tjötade skit en liten stund efteråt också och testade hundarnas förmåga att komma överens inomhus, vi har faktiskt aldrig provat det innan då båda två varit lite "privata" av sig. Men vi tyckte det va ett bra tillfälle nu när dom var avslappnade, och det funkade faktiskt bra, så länge det inte blev för närgånget, Mimmi vill ju ha sitt utrymme.
En givande förmiddag för Mimmi och nu är hon helt slut 👍




Present från BVC




💙

El, BVC och promenix

Ännu en effektiv dag har passerat! 
Vi startade morgonen med att elektrikern kom hit och drog en ny sladd till spisen så vi äntligen kan slänga ut den gamla och få in induktionsspisen 👍

Strax därefter åkte vi in till Vara och besiktigade André, och han växer precis som han ska! Skönt..

Nästa stopp var hos min moster, vi slängde på oss dom snabba dojjorna och tog oss en promenad i blåsten. Skulle ändå dit och hämta lite smått och gott till katterna.

Nu har jag och André slängt oss i soffan. Pappa är ute och målar luckor till köket, jag har inte hört något på ett tag så vi hoppas på att det går bra! 




Effektiv dag

Har fått gjort en hel del idag, många måsten som vi haft liggandes har blivit fixade. Sen fortsatte jag dagen med att städa iordning lite mitt i kaoset hemma, det va välbehövligt, köksluckorna blev slipade och tvättade så att vi kan måla dom ikväll eller imorgon och förhoppningsvis gå upp dom i helgen.

En långpromenad hann vi med också, Mimmi var grymt duktig. Stannade till hos grannarna och hälsade, de har också en hund så Mimmi fick gå dit och hälsa lite. Gick helt okej, men ingen idé att stressa, de fick nosa lite och inspektera lite på håll denna gången. Så får vi se när nästa gång blir.

Just nu står Daniel och pappa ute i ladugården och förbereder inför lackeringen av luckorna - yay! 




Godmorgon




Klickat hem..

.. Lite dojjor till André. 






Fin dag!

Vilket fint väder vi har fått som håller i sig så länge, va mycket energi man får! 
Idag har jag, André och Mimmi spenderar större delen av dagen med Madelene och Elida, så mysigt.
Vi tog en promenad och unnade oss lite fika hemma hos henne efter de, och massa tjöt, det behövs ibland minsann.
Vi har också kommit fram till att vi ska få fart på fläsket och börja träna. Lite gruppträningspass å gymmet tyckte vi lät som en bra idé, så nu ska de fixas med gymkort och sen kan vi köra igång. Perfekt när man kan vara 2 och motivera varandra.


Mina fina älsklingar!

Köket

Godmorgon!
Golvet i köket blev färdigt igår och allt börjar äntligen kännas lite bättre igen, vi har snart ett riktigt kök som vi kan använda och kan äntligen komma vidare i renoveringen.. Grymt lättad! 


Och vi är otroligt nöjda! Längtar tills jag får inreda detta underbara rum. 


Köket


(Syns inte alls vart vi har handlat, smygreklam)

Sommarvärme

Åh vilken härlig sommarvärme! 
Jag tog ett strög med vagn och hund och sen stannade vi ute en bra stund till, helt underbart väder ☀️





Rymling

Eftersom vi helt plötsligt har en katt som bestämt sig för att gå ut efter 5 år som innekatt och livrädd för utelivet så fick jag åka iväg och inhandla lite halsband idag. 
Igår lyckades han smita ut och var ute och kollade läget vid skogskanten och ska han nu fortsätta med dessa dumheter och rymma ut så ska folk iaf veta att han är min. Så båda pojkarna går omkring och plingar här hemma nu med snygga reflexhalsband med telefonnummer i 👍 
Och när jag ändå höll på så fick Mimmi en kapsel i selen med telefonnummer och namn i också, lika bra nu när vi bor på landet.
I värsta fall får jag la börja gå med katterna i koppel ute också 😆 så kanske dom tycker de är pisstråkigt och håller sig inne. 
Jag tycker allt våra katter är på tok för korkade för att vistas ute, så vi får väl se vart det här slutar. 




Shopping, shopping, shopping!

Idag har vi varit iväg heeeeela dagen. 
Bauhaus och Ikea stod på schemat..
Vi kom hem med massa roliga grejer, bänkskivor, diskho, och smått och gott från Ikea!

När vi kom hem började pappa och Daniel att lägga golvet i köket och Gud vad nöjd jag är, det kommer bli precis som jag vill ha de..
Nu på kvällen blev det pizza tillsammans med mamma och pappa som avslutning. 

Nytta och nöje

Finbesök hela dagen!

Nathalie och Christoffer kom hit idag, Nathan hängde med André och Christoffer hjälpte Daniel att tapetsera under tiden som jag målade klart allt i garderoben i sovrummet. 
Sen började killarna att riva badrummet
på ovanvåningen, ALLT ska ut så det är ett roligt rivningsprojekt. 

André och Nathan har gått runt och myst här för sig själva hela dagen, så jäkla söta. 
På kvällen blev de lite grill och bara trevligt umgänge och nu sitter jag och Daniel i soffan och bara tar de lugnt och njuter av varandras sällskap. 
Snart dags att hoppa insänd så vi orkar upp imorgon då det bär av till Uddevalla för shopping 👏


Gårdagen

Igår kväll fick vi spontanbesök av Tompa, Emelie och Kentha så vi plockade fram lite go dricka och "hängde" i köket hela kvällen. Pöjkarna tapetserade en vägg i köket och det blev sjukt bra!
Är så otroligt nöjd, tapeten blev  bättre än jag tänkt.


Och jag tyckte dom gjorde ett riktigt bra jobb med tapetserandet .

Jag hade en så grymt härlig dag igår, ✨


Älskade hund

Och påvägen hem stannade vi i skogen och tog bort ett träd som hade ramlat över vägen. Som jag sagt tidigare så har vi en hund med otroligt mycket överskottsenergi efter att ha haft utegångsförbud i 3 veckor. 
Hon var grymt lycklig över att få springa i skogen och busa! 
För att göra av med lite extra energi gjorde vi lite enkla sök-övningar (för att använda nos och huvud), lite lugna enkla tricks och massa bus och spring.
Det har jag märkt med Mimmi, när hon har way too much energi så stänger hon av, blir nonchalant, lyssnar inte och är bara allmänt bråkig. Att gå ut och låta henne springa hjälper inte, men får hon sätta fart på nosen, hjärnan och träna lite så är hon helt slut sen och alldeles underbar att handskas med. Oftast brukar vi avsluta med att göra av med lite spring i benen, som belöning. 

Idag var hon förvånansvärt duktig iaf, trodde hon skulle vara helt omöjlig men ack så fel jag hade 👌





Daniel överraskar..

.. Med picknick! 







Så mysigt i det fina vädret, med min fina familj, i våran fina skog! 
🌲🌿🌾🌱

Köket

Nu har vi börjat få lite fart på köksrenoveringen igen, grundarbetet är klart och nu ska det in tapet och golv.
En av väggarna satte vi upp renoveringsgips på, och de andra 3 fick bli med cover up tapet (jag kallar de spackel på rulle), grymt smidigt. Listerna är målade och allt är klart så idag ska vi äntligen få upp tapeterna.





Frisk hund

En styck frisk, glad och pigg hund på sin första "riktiga" promenad efter operationen.


Överskottsenergi! 

Slamsugning

Avloppet här hemma var tydligen helt tjockt med skit, vi blev lite fundersamma igår när vi kollade brunnen och det inte fanns något annat än vatten där, så idag har vi haft en slamsugare här som sugit rent röret. Men nu är det rent och fint..

Telefonen har gått varm här hemma, och för min sambo på jobbet. Blir ju tyvärr så nu när det är så mycket som ska fixas. Värme, avlopp och tak, så det är offerter och tillstånd hit och dit. Och som jag sa igår så känns allt som en enda jävla röra. Men 1 av 100 måsten är klart nu iaf.




8månader

Nu är vi äntligen hemma, sista stoppet blev hos min moster där vi fikade och pratade hustaksbyte. De har nyligen gjort ett och vi fick lite hjälp med div saker som vi ska tänka på.
Skönt när man kan få lite hjälp med tänkandet ibland, blir lätt mycket.

Och jag höll nästan på att missa, men våran skrutt blir hela 8 månader idag 🎈

Hipp hipp hurra ❤️

Shopping




Avlopp

Markbäddar, reningsverk, brunnar hit å dit.. Jag blir ju inte klok!
Varför ska det vara så krångligt.
Vi har precis haft lite folk här som kikat på brunnen och vi hade hoppats på att få lite svar på vilken typ av efterfiltrering som kunde passat bäst hos oss, men icke. Det är nog tamejtusan mer frågetecken nu än innan. 
Och jag bara ser hur pengarna flyger iväg 💸
Det är ju dock en kostnad vi räknat med, men fy så tråkigt.. Speciellt när det tillkommer massa extrakostnader och jobb. 

Det är rena rama djungeln..

I vilket fall så blev det inte så lugnt på förmiddagen ändå, André somnade i vagnen så jag tog fram pensel och färg och började måla lister i köket, Daniel hämtade tapeterna idag så vill verkligen bli klar med grundarbetet och få upp dom. 
När André vaknade tog vi på oss och åkte in till byn för att fylla på skafferiet lite här hemma.
Nu ska vi vidare och landa på 3 ställen till innan vi äntligen är hemma.

Snortallar

Och så va även mamma Sanna förkyld.. Det är väl typiskt. Här har jag, som ALLTID blir förkyld, gått och varit så stolt över att ha varit den enda i familjen Palmqvist/Falk som hållt sig frisk.. Det varade inte länge.
Men lite tallar i näsan har väl inte skadat.

På dagen idag ska vi bara ta det lugnt, eftermiddagen kommer vara hektisk ändå. 

Bonde söker fru



Just nu sitter jag och dessa fina töser och väntar på matte! 
Det är måndag och klockan 20.00 sitter vi bänkade vid tv:n som vanligt för att kolla på bonde söker fru. Chips, dipp, vin och min bästa vän, kan inte bli bättre 😍

Men innan dess ska vi försöka oss på att klippa Trisse (kissekatten), good luck!

Köksinspiration







@shabbyyhomes 

Förkyld bebis

Och helt plötsligt har vi en dunderförkyld liten pojke här hemma med feber och snorig näsa.. Stackarn har så ont i kroppen. Men med lite alvedon i kroppen hoppas vi att han får sovit något inatt.

Daniel var ovanligt pigg och stabil nör jag hämtade honom tidigare, så vi åkte och handlade lite kött och åkte hem och grillade.
Kentha kom och joinade oss och nu sitter vi i soffan alla 3 och kikar på film. En alldeles lagom lördagkväll 👍

Vårstäda

Precis kört Daniel till jobbet, det ska "vårstädas" och grillas, så vi får se vilket skick han kommer hem i denna gången. Jag minns förra året..

Jag och André har varit och beställt tapeterna till köket och nu ska vi åka till mormor och morfar och spendera lite tid där. André börjar bli snuvig så blir en lugn dag.

Nytt och fräscht

Motivationen till att få klart kökets väggar och golv är på topp nu! 
Våra nya vitvaror har kommit! Och jag bara älskaaaar kyl och frys..





Tvättmaskinen kommer på tisdag och sen är har vi allt till köket hemma! 

God fika

Dagiset var jättemysigt, och vi har bestämt oss för att det är där han kommer att gå om de har plats. Så ska det skrivas ansökningar och lägga lite brev på posten så håller vi tummar och tår för att han kommer in. 

Direkt efteråt åkte vi vidare till våran kära, fina Jennifer för att få lite mumsigt fika! Som jag längtat efter dessa stackars mintmuffins.. Men först, byggmax. Köpte golv till entré hallen och grovingången, 👌

André var helt slut när vi väl va påväg hemåt igen, som han busat. Lilla gubben.. 





Morgonpigg

Vi är uppe, påklädda, mätta och snart redo för att gå ut i bilen och åka till.....

DAGIS! 

Usch, känns hemskt redan nu och ändå ska vi bara dit för att kika runt och se om det är just det dagiset vi vill ha André på. 
Ska bli oerhört intressant. 

Fynd

När Daniel slutade jobbet åkte vi iväg och kollade in lite extraerbjudanden på colorama till huset, hittade bland annat en tapet som vi ska fundera lite på till köket och fick lite ideér till kaklet vid diskbänken. Känns som att det kan bli riktigt bra när det är klart där inne. 



Därefter åkte vi vidare till Vedum köks outlet och fyndade lite. Hittade de perfekta handtagen som vi letat efter till köket, samt ett skåp till våran blivande köks-ö. 




Nu håller vi på att flytta runt på skåpet och kommer med massa olika ideér till hur vi ska bygga osv. Vi får se vart det här slutat.. Just nu är det otroligt rörigt i huvudet. 

Spontan lunch

Vi drog oss hemifrån lite tidigare än tänkt för att möta upp bästa Nathalie och käka lunch, skönt när man lyckas trycka in en spontan träff! 
Det är inte allt för ofta våra scheman går ihop, tråkigt nog..
Men idag så! 

André gav henne en ny frisyr:


Underbara människa 💕

Bebis växer

Efter power-nap busar vi, och ställer oss upp lätt som en plätt tydligen? 
Unge, slow down! 


Idag är planerna ganska så simpla, jag och André ska sköta lite hushållssysslor och sen åka och möta upp Daniel på färgbutiker. De byter från colorex till colorama så är massa rabatter och specialerbjudanden som vi tänkte kolla in. Passar ju oss perfekt!



...


Väntar på pappa 🚙

Sovrum

När André sov middag passade jag på att måla färdigt den lilla garderoben i sovrummet. Snart kan vi äntligen börja få in våra kläder.. 
Golvet till sovrummet ska handlas i veckan, är egentligen bara det som är kvar i vårat rum, och lite lister. 




Köksgolv

Nytt golv till köket inhandlat 👍


Både jag och Daniel fastnade för det här, så vi slog till. Nu ska vi bara se till att få upp resten av renoveringsgipset på väggarna så att vi kan lägga in det också! 

Gravidbilder






Ingen renovering idag

Tanken var att vi skulle fått grejjat väggarna i köket idag, men istället fick vi sålt en diskmaskin och hälsat på grannarna och fikat lite. Gick och kikade lite i skogen och fick ett litet hum på hur man kan gå om man ska ut och promenera där. Jag tror faktiskt t.o.m att jag kan få med mig vagnen.. Det återstår å se. En veckas vila kvar för Mimmi och sen ska vi ut och utforska lite! Det kommer hon tycka är jättekul.

Motion

Kära, älskade celsius 🌸 som jag saknat dig! 

Precis varit och spelat badminton med Tompa och Emelie och hennes familj, det va mycket roligare än jag trodde faktiskt, och grymt mycket jobbigare. 
När vi kom hem fortsatte jag och Daniel med att spela lite tennis mot ladugårdsväggen i det fina vädret, och sparkade lite boll. 
Och nu när jag inte längre ammar så kunde jag äntligen få ta mig en kall underbar celsius! Mums..

Kläder, påskmiddag, Bingolotto

Dagen har bara flugit förbi! Började med lite storstädning i kaoset, sen kom min faster och kusin på besök. Hon har varit så gullig och hjälpt mig hämta lite kläder som jag köpt och så va dom nyfikna på nya huset. Så vi fikade och tjötade lite skit i vanlig ordning.

Senare på eftermiddagen kom mamma och pappa och vi körde igång med lite påskmat och avslutade kvällen med Bingolotto. Ack va längesen de va vi spelade.. Jag och min bror brukade spela med mormor och morfar när vi var små, de spelade varenda söndag oavsett vad. 
Idag hade vi ingen tur iaf, lillebror vann en ny lott men det va de enda. Bättre lycka nästa gång!




Natti natti

Nu är vi hemma efter en trevlig kväll hos våra fina vänner.. Ungarna är ju för söta tillsammans, lite gnälligt precis när vi skulle äta men vi tajmade maten lite dåligt med sängdags och matdags osv så vi får väl skylla den på oss själva. 

Jag går och lägger mig med ett leende på läpparna och känner mig nöjd med livet, vänner, kärlek, familj och allt som hör till. 💕




Glad påsk!

Fredagkvällen spenderade vi hemma hos Kenth med fina vänner. Det var längesedan jag skrattade så mycket, det värkte i både kinder och mage när vi åkte därifrån, så kul hade vi absolut! 
Vi grillade, umgicks, smällde lite smällare och spelade spel, en lugn men grym kväll. 

Idag fortsätter vi kvällen med annat trevligt umgänge. Vi ska hem till Sufia, Johan och Ester för att grilla och fira lite påsk.
Men innan dess åker vi till Nordpolen och fikar med mamma och pappa! 

See ya!

Fullt upp

Filmen igår tyckte jag va riktigt bra, fast and the furious 7..
Med tanke på vad de haft att jobba med så tycker jag att de gjort ett riktigt bra jobb! Tummen upp.

Idag har vi lite gott och blandat på schemat, jag och Daniel ska åka iväg och shoppa lite, senare på kvällen åker vi vidare på lite påskfirande med fina vänner och sen hem till mamma och pappa för att sova där. Blir en helhelg i barnhemmet 👍

Promenadmys och övernattning

Det blev en mysig promenad i det grymt fina vårvädret ☀️


Och nu packar jag Andrés väska inför kvällen. Han ska sova hos mormor och morfar ikväll när mamma och pappa ska på bio och fira en kär vän! 

Finbesök

Tant Jensan är här och busar!



Hämtat pärlan

Pärlan är påställd och besiktigad!
Gick igenom med blankt papper efter att ha stått i minst 1 år, duktiga Bettan.

Eftersom att generatorn har pajjat på deb andra bilen så fick vi ställa på 9-5an för att ha något att köra på tills dess att vi lagat 9-3an. Och jag kan villigt erkänna att jag saknat att glida runt i Daniels lilla älskling, den gör mig ung på nytt. 




Recept

Vilken dag.. Vi har firat med min mamma, pappa och lillebror (eftersom de skulle fira sitt bilköp idag och vi vårat husköp). 
Jag slängde ihop 2 superenkla kakor som vi åt efter massa god mat och skumpa.
Vi hade jätte trevligt och kvällen sprang iväg. 


8-10 bitar

1 ägg
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
50 g smör, smält

Garnering:
Hallon eller blåbär, frysta eller färska.

To do:
- sätt ugnen på 180grader.
- vispa ägg och socker vitt och pösigt i en bunke. Vänd ner mjöl och smör och rör om försiktigt till en smet.
- häll smeten i en limpform, ca. 1 1/2 liter, klädd med bakplåtspapper.
- lägg hallonen på smeten och strö över lite socker.
- grädda kakan mitt i ugnen i 40min. Låt den svalna i formen och servera gärna med vaniljsås, glass eller grädde.

Recept från "Lindas bakskola"!


Äntligen!


NU ÄR DET VÅRAT! ✨
Äntligen är vi husägare på riktigt, vi är så otroligt lyckliga. 
Nu har jag allt jag behöver, vilken dag! 
Glädjerus ✨

Ny månad, nya möjligheter

1 april idag, lita inte på någon! 
Jag och André har haft en mysig morgon iaf och vi är grymt förväntansfulla inför dagen.. Snart gör vi oss iordning och åker iväg för att göra massa ärenden innan vi tillslut landar på banken. Ännu har ingen lurat oss (vad vi vet) 😉

Vi bjuder på en av mina favoritbilder på mina små hjärtan.. 🌸



Inga mer piller!

Den här donnan fick precis sin sista antibiotika tablett, och då är man såhär glad:
Bara 2 veckors vila kvar, sen är vi på G igen!